Summa sidvisningar

11 oktober 2011

Ny häst till ridskolan


Än har vi inte haft snö på marken här i Sakajärvi. Visst snöade det en kväll men inte tillräckligt för att täcka marken. Natten mot söndag var kall -8,6 grader visade termometern och på morgonen var det härligt friskt ute och marken var HÅRD.

Just ni skiner solen bakom ett dimmtäcke. Det är ganska varmt och marken verkar inte speciellt hård ute. En ny häst har kommit till ridskolan. Hon heter Frenja från Hermelinsbacken. Hon funkar bra på ridskolan och håller en låg profil i flocken. Frenja ska stanna här över vintern. Frenja ägs av Sara och Ann-Helen Östman i Malmberget.

Tjalve är sjuk och hemma från skolan. Han är förkyld och har feber. Hoppas vi alla är friska nu när vi ska åka ner med FAnnar till helgen. Fannar åker hem och några nya hästar kommer upp. Mer om dem senare. Här hemma på gården kommer några ungdomar att hålla ställningarna.

Snart har vi alla hästar hemma igen. De sista 3 ska hämtas nu under veckan.

Fredagsgrupperna är inställda och det kan hända att vi även ställer in måndagsgrupperna under nästa vecka. Vecka 42 kommer alla grupper att ha TREC övningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar