Dagarna blir längre...

 Här har det varit minst sagt varierande väder. Några dagar med full storm. Andra dagar varmt och soligt. Mårten har klippt gräsmattan för första gången i år.


Under 2022 hoppas jag kunna sälja 4 st av våra hästar. Det är Kraftur som jag ska presentera här längre ner. Jarn som kommer ut till försäljning under våren och även så Natt och Flóki.


Natt är ett  svart extremt vackert  högbent lovande sto, som kommer att ridas och tävlas lite under våren/sommaren. Passar som tävlingshäst, lyxridhäst eller till avel. 6 år och stor ca 145  4-gångssto

Här är en äldre bild på Natt. Gissar hon är 2 år här

Natt 





Jarn är en 8 årig valack rödblack med fantastisk gång. Passar en erfaren ryttare med ambitioner. ca 142 cm hög 4 gångs valack. Kommer med tiden att bli en mycket bra tävlingshäst.




Flóki

Flóki är en gulsvart stor närmare 150 högbent smäcker herre. Han rids och tränas nu av Mette Lund Lindberg. Han är en mycket lovande valack med 4 bra gångarter. Född 2018. Han kommer att också att passa till en ryttare med tävlingsambitioner.

Floki i somras


Film finns här !





Kraftur är 6 år. Lättväxlade gångarter, fin och mjuk i munnen. Kan de vanliga enklare dressyrövningar som sidvärtsförflyttningar, rygga, framdelsvändingar . Han är inte mätt men mellan 138 till 140 cm i mankhöjd.  Kan både stå i box och på lösdrift. Frisk och kry. Behöver få en ny ägare som har mer tid för honom än vad vi har just nu. Han är född 2016. 5 gångare med än så längre riden som 4 gångarter.





Vi väntar nu på våren här nere. En massa projekt ute på gården som måste hinna bli färdiga och här inne i huset ska vi renovera vår lilla toalett och vår hall/trapphus.


I vår trappuppgång ska vi ha denna


Asta verkar vara okey nu efter sina benoperationer. Vi hoppas att det håller sig så. Hon springer nu rätt så obehindrat och ibland kan man skönja en liten hälta i ena frambenet. Men enligt veterinär kan det ta flera månader innan den försvinner helt.


Tjalve byter bilar ideligen. Man hinner bara se dem på gården en kort stund och sen är de borta och det står någon annan där istället. 





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja