Summa sidvisningar

19 februari 2019

Ridskolestart denna vecka


Ridskolan börjar denna vecka. Men med mycket mindre elever och grupper.De flesta har betalt sin avgift men några saknas ännu. Dubbelkolla om du betalt din.

Här har varit kallt med över -30 och efter det full storm. Ett träd blåste ner rakt över en ledning. Jag trodde det var en elledning och ringde till Vattenfall. De kom ut blixtsnabbt, men det visade sig vara en telefonledning.Kattungarna har flyttat, så  när som på 2 st som vi behåller själva. Ada och Roffe stannar med oss. Vi har fått bilder från de andra ungarna och de verkar stortrivas i sina nya familjer.

Här håller Eva i Elmer en snöig februaridagI maj ska jag åka på en resa till England med Eva Bergström. Vi ska åka runt och snoka lite här och där, på byar, landskap och vackra slott och gårdar.


Morden i midsumer ! kommer vi levande därifrån ?

i Cornwall sägs det växa palmer ?! och här finns härliga fina slott och badstränder

Tidigast i mars börjar vårt flyttlass att gå  neråt. Det kommer att ta länge, för vi  har massor med saker att flytta och hus att tömma. Mest intensivt kommer flyttningen att vara i april/maj och juni. I augusti räknar vi med att ha tömt allting och vara färdigflyttade.Vi lämnar vår gård här i norr. Grävmaskinerna tar över och jämnar allt med marken.

Vi har 17 st småhus här på vår gård. Kåtan inte inräknad. Så här såg det ut en kall
decemberdag för nått år sedan

Många saker kommer att säljas och kommer med mått/bilder och mer info att dyka upp  här under våren.

Så här ser vår nya gård ut. 2 stora stallar,  ett gästhus, en verkstad och så mangårdsbyggnaden.
Långt där nere ser man havet Hanöbukten.


Vi ska börja med att fixa några av rummen i det nya huset. Det ska målas, bytas dörr, göras en ny balkong, ta bort nån heltäckningsmatta mm. Det blir spännande att se hur allt går.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar