Summa sidvisningar

9 februari 2018

Nu vill jag ha vår..

Som vanligt har första veckan i februari varit svinkall. Först idag fredag har det blivit varmare och det med råge. Från att ha varit kring  30 grader kallt är det nu bara -4.

Här går allt som vanligt. Vi har massor av tak att skotta fortfarande och ska försöka hinna med några nu under helgen.

På söndag har föreningen Draugur årsmöte. TN byggs lokaler i Gällivare och klockan 13. Föreningen bjuder som vanligt på fika. Kom och påverka och tyck till. Det är vi medlemmar som gör en förening levande. Önska kurser, evenemang, aktiviteter mm.

På måndag drar ridskolan termin 1 igång. Under termin 1 försöker vi då och då att rida på ovalbanan och träna lite ovalbane teknik. Den smälter tyvärr ner så under termin 2 tränar vi på andra grejjer.

Det kan finnas plats i någon grupp för enstaka personer. Tyvärr inte i någon nybörjargrupp ännu.


På vår facebook sida som heter Galgbacken, har vi just nu en spännande omröstning som gäller BÄSTHÄSTEN. Alla hästar (el nästan alla) är med i en tävling där man folk får gå in och rösta på vilken häst man anser vara bäst. Till final som sker på söndag är det Sture, Nama, Arne,Hel och en till som har gått vidare.I mars har vi Caroline Wintzell här och tränar oss på att hålla oss kvar på hästryggen. Dessutom har vi en tävling på söndagen efter kursen. De som går kurs deltar i tävlingen gratis och andra får anmäla sig med lånehäst eller med egen häst. Se mer info på www.draugur.nu

I sommar kommer vi om allt går bra att få 2 föl. Det är Diva och Hrefna som ska föla. Papporna till fölen heter Glodafeykir fra Halakóti och Freyr fra Hvóli,Nu när dagarna´blivit lite längre längtar man till våren. Lite lite till så är själva kalla februari över och vi har mars och april framför oss. Härligt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar