Summa sidvisningar

11 februari 2018

Takskottning, fotografering och möten


Snön tynger ner alla taken. Vi har försökt att börja skotta lite men fick inse att med onda ryggar och värkande händer och axlar var det inte så stor idé. Några tak har väl fått något mindre snö, men istället har vi lejt bort vår takskottning så vi hoppas få det bortskottat under nästa helg.

Nu startar ridskolorna och hitills rider alla samma dag och tid som tidigare.

Det blev lite varmare och på lördag passande vi på att fotografera lite. Vår egen kamera är trasig så  några bra bilder har vi inte kunnat ta på länge.

Men vi har lånat en kamera av Ronja Näckstam och fotade som sagt lite med den. Nu blir dagarna längre occh ljusare och då kanske man hinner börja få mer fräscha nya bilder in på facebook sidan och här på bloggen.

Den här veckan som varit har jag haft hand om föreningen Draugurs instagram sida. Nästa vecka får ni följa en annan medlem. Medlemmarna i föreningen, har 1 vecka var att lägga ut bilder, gamla som nya spelar ingen roll. Fast ibland är det lite trögt alla vill inte lägga ut bilder eller har inte  ens instagram.

Ragnarök & Hel på ridbanan

Ragnarök är en het häst som är skoj att rida

Evelina Engström-Nilsson på väg upp från ovalen med sin Hel från Galgbacken

Ronett har en häst som heter Arne (Arngrim Bärsärk) redan  för flera år
sedan började ett speciellt samspel mellan dem.


Áfangi fra Saudanesi heter hästen. En fin 1.a klass hingst med
toppen tölt

Jag har en förkärlek för galoppbilder av nån konstig anledning. Här igen en galoppbild med Afangi men lägg märke till
så supersnyggt mina mörkblå Helly Hansen kalsonger sticker fram

Ragnarök i galopp

och i trav med stoora steg

Àfangi igen, 


Idag söndag hade Draugur årsmöte. Det valdes styrelse och gicks igenom vad föreningen haft för aktiviteter under förra året och vad som ska hända iår. Följ föreningen på instagram eller på dess fb sida. Finns både en öppen och stängd. De som är medlemmar kan läsa den stängda sidan där kurser och info kommer ut rätt snabbt.

På Galgbackens facebook sida pågår just nu en tävling mellan Sture, Nama, Hel, Arne och Heid. Vilken av dem får flest röster ?? gå in och rösta på din favorit. Tävlingen pågår tom onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar