Summa sidvisningar

15 januari 2015

Lite snabb info om den närmaste tiden

Lite info om den närmaste tiden

Fram till den 4 februari onsdagar har vi dropp in ridning kl 18. Vi tar 5-6 personer på dessa anmäl via sms el fb sida och se om ni fått plats. Brukar vara högt tryck på dessa kurser. Anmälan samma dag som man vill rida. Inställt  vid -20 grader och kallare. Från vecka 9 startar vi dropp in ridning tisdagar och torsdagar kl 10-11. Vecka 9 = 24 februari. Pris för dropp in är 200 kr
Tolkträning för de som ska tävla måndagar kl 18 fram till  9 februari, För de som ska låna hästar av oss ni andra kan träna när ni vill.Hopp och markarbete söndagar kl 13 för de som har hästar här på gården eller sköter om någon häst här på gården.
Ridskolorna startar vecka 8 för alla. Från den 16 februari. Alla rider samma dag och tid som tidigare och det finns en ny grupp som rider tisdagar 19,30. En vuxengrupp med ridvana sedan tidigare men som ändå vill börja om från grunden med just islandshäst ridning.
Det finns många i åldern 10-14 år som är intresserade av att få börja men som jag ser det just nu finns det inte plats för dem ännu.  De som fått plats har fått info av mig via sina föräldrar.Finns det fler där ute skicka gärna ett  mail  ifall jag måste starta en ny grupp för denna åldersgrupp lite senare i vår. galgbacken@gmail.com.
På lördag kl 14,00 har vi som har hästarna här på gården stallmöte i kuren.  Vi pratar om kläder, vårens kurser, tolktävlingar och annat smått och gott.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar