Summa sidvisningar

17 januari 2015

Hiram är reserverad

Valacken Hiram som finns på vår facebook sida på film är reserverad. Det var många intresserade trots att vi inte hann göra en ordentlig annons.

Ibland kommer det hästar till försäljning som inte hinner komma ut till försäljning  innan de ryker. Vi kan och har förmedlat många hästar under årens lopp, hör av dig om du går i hästköpar funderingar kanske vi kan hitta en lämplig häst till just dig.

Veckan började kall svinkall, men efterhand blev det varmare och varmare och just idag lördag är det bara -4 grader. Vattnet är tillbaka och belysningen fungerar.

Idag ska vi passa på att rida upp lite ridstigar som vi har i skogarna här runt omkring. Trots det kalla vädret har det snöat nästan vareviga dag.

På eftermiddagen har vi ett litet stallmöte då vi ska prata om våren, kurser, tävlingar, kläder och annat smått och gott.

Imorgon söndag får de som vill vara med och träna lite markarbete/hoppning med sina hästar här på gården.

Inför tolktävlingen har jag sett minst 4 ekipage som tränat och tränat. En del med ruskigt snabba tider.

Ett förslag finns att man även ska få vara med i en ny gren där man åker madrass bakom hästen. Jag vet inte riktigt om vi ska ha med den grenen, jag måste få fundera och höra vad andra tycker. Kanske något att prata om på mötet idag.

Járn vårt sommarföl kommer under veckan att tas bort från sin mamma och placeras i en egen hage. Vi gjorde ett tappert försök i fredags men efter att han brytit sig ut 3, 4 gånger insåg vi att vi måste prepparera hagen med mer trådar och ström. Det blir måndagens eller tisdagens jobb.

Járn föddes 31 maj och blir nu i slutet av januari 8 månader.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar