Summa sidvisningar

18 januari 2015

Veckans klotning

Dagarna är plötsligt varma som på våren. Vi har haft stallmöte här på gården och det kommer att hända mycket inom den närmsta tiden. Dessutom varit ute på en härlig ridtur.

Många tränar till tolktävlingen och en del har mycket bra  tider. Andra skojjar skrattar och leker och har jättekul med sina hästar.Nu söndag har vi hopp och markarbete samt några som ska träna på ovalen och hästspekulanter som kommer och tittar på olika hästar.

På måndag är det träning igen för de som vill träna till tolktävlingen. Detta är kl 18 och på tisdag är det UMD ungdomar mot droger ridning. Anmäl till mig via facebook eller sms. Finns några platser kvar. Det är klockan 18.

Veckans klotning har vi börjat med förra veckan. Då var det jag som dråsade i backen när en skogsfågel plötsligt flög upp framför hästens fötter och den kastade sig åt sidan.

Denna vecka var det Ebba som stod för veckans klotning då vi red i full galopp i skogen och en ren plötsligt dök upp från ingenstans. Ebbas häst hoppade rakt ut till höger och sedan ett snabbt kast till vänster. Men det var en bra dag att dö på !! så det var ingen större fara och dessutom hände inget för hon föll mjukt i den bomullsliknade snön. Tyvärr i värmen hade ebba öppen overall. Ni kan ju tänka er följden av detta. Haaa haaa haa

Onsdag har vi dropp inridning kl 18 och på söndag en fullbokad utetur om  inte det blir kallt igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar