Summa sidvisningar

9 december 2014

Vinterridningarna har kommit igång rejält

Under veckan har vi haft friskolan här på elevens val ridningar och våra ryttare som börjat rida förra veckan har blivit  riktigt duktiga.  De har både töltat och travat.

Det börjar släppa mer och mer för dem och man kan se att ryttarna är mer avslappnade nu. De rider ännu denna vecka och nästa vecka har de sin sista ridlektion.

Nästa vecka på onsdag klockan 18 har vi dropp in ridning. De som vill rida anmäler sig samma dag via fb sidan eller sms och får en bekräftelse av mig på att ni kommit med denna gång.

Idag har vi kallt här i Sakajärvi just nu -24 grader. Det konstiga är att det är lovat att det ska komma snö imorgon och bli kring 0 grader igen. Svårt att tro i denna kyla.Isa Gustafsson kommer och skor hästar här under helgen. Det blir en hel del att göra för henne.I morgon onsdag får vi gäster från Gällivare Kommun som kommer och rider med oss. Vi tar oss ut i den fina vita skogen.

Än så länge har vi inte speciellt mycket snö så fram kommer man precis överallt just nu.


Nästa vecka ska vi ta blodprov på några av våra ston och se om de är dräktiga. Hoppas ! det är så roligt och spännande med nya föl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar