En bad och tand dag

Idag var det varmt och soligt nästan hela dagen.

För ridläger deltagarna blev det först lite träning av de olika gångarterna på ridbanan. De fick också lära sig hur man visiterar en häst innan man ska rida på den.

På eftermiddagen passade vi på att rida iväg till en av sjöns badstränder och bada lite. Trist nog så råkade jag ha på kameran under tiden som jag hjälpte till att få ner en av hästarna i vattnet så kameran var på och jag kunde inte filma tjejerna och Seth när de väl var lååångt ute med hästarna och simmade. Det blev bara en liten snutt vid stranden.




Pojkarna Tjalve ochWilgot var med och de slängde sig raklånga i vattnet inte heller de fastnade på filmen.

Men men vi får göra nya försök andra dagar. Sommaren är väl ännu inte slut ?

På kvällskvisten kom Anna Sémren hit till Galgbacken hon är veterinär och utbildad kiropraktiker på häst. Hon har dessutom specialkompetens på hästars tänder. http://annasemren.dinstudio.se/

Här på bilderna ser vi hur hon undersöker Snaefari och sedan provar Anna  lite bett på honom, för att se hur de ligger i munnen.


Sofia en av ridläger tjejerna fångade sig en abborre idag. Den första och största som hon någonsin fått. Just nu kokar den på spisen och ska bli ett mål för katterna. Fast inte till Mirre för han syns inte till ännu.











Sofie fick en aborre


Imorgon ska vi ta oss ut på långritt och väl framme ska vi hoppas att vi kan laga till lite kebab i pitabröd och njuta av en god måltid ute i det gröna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja