Onsdag mitt i veckan !!!



Idag red vi iväg på en långtur, över berg och genom skogar. Förbi sjöar och myrstackar. Genom björkskog och höga tallar. Över kalhyggen och förbi uråldriga träd.













Björnspår dök upp, inte purfärska men väl gjorda under morgontimmarna då inte gårdagens regnskur tvättat bort dem. Friska dofter av blommande blommor och grönskande träd smög sin vällukt upp i våra näshålor.




Väl framme vid en sjö rastade vi och stekte till lite kött som vi lade i tunnbröd med sallad och dressing. Nu är alla trötta efter att ha varit ute hela dagen och kvällen avslutades med en tacogratäng.



Ja just det ja katten Mirre dök upp mitt i natten och jamande som en tok utanför
vårt sovrumsfönster. Han verkade lite smutsig och skygg men är välbehållen och hemma nu.





I morgon blir det träning på ridbanan bla markarbete över bommar och småhinder. Dessutom kommer LKABS SOMMARSKOLA hit igen. De har sina olika uppdrag att utföra och klara av.

Efteråt är planeringen att vi ska ut och bada och simma igen med hästarna bara det känns varmt och helst att solen skiner. Vi får se hur dagen ser ut imorgon eftermiddag.

Gamla gruvor är intressanta och vi har även planerat att göra ett besök i det gamla gruvområdet Nautanen. Det ska vi nog göra i morgonkväll om allt går som det ska.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja