Ridlägrets första dag

Ridläger 1 har startat idag.  För det mesta har solen varit nådig och lyst över Galgbacken men med vissa intensiva regnskurar som duschat oss ibland.

Ridläger ryttarna fick sina hästar fördelade och rida i lite skritt, trav, tölt och galopp på morgonen. Efter ridningen åt vi alla en lunch ute i trädgården och inväntade LKABs sommarskola som var här idag igen för att göra lite roliga aktiviteter.

LKABs sommarskola kom med 11 st deltagare och de jobbade fint ihop i olika lag och löste lite olika uppgifter som de fick. Idag segrade ett lag som kallade sig CHOKLAD. Men de andra var inte långt efter. Det bästa är att se vilka fina lagkamrater och teamanda ungdomarna hade. De hjälpte varandra och kämpade på fast uppgifterna ibland var riktigt kluriga.

På kvällskvisten tog vi en ridtur genom den av varmt sommarregn uppblötta skogen.



Imorgon startar vi dag 2 med ridning på ridbanan och om vädret är lika bra ska vi försöka ta oss till en badstrand och bada lite med hästarna
En återkommande ridläger ryttare är här i sommar igen Isabell !

Nu är vi trötta dels för att vi är ute hela dagarna men också för att vi har väntat på föl de här sista 3 nätterna. Vi får se om det kommer i natt.

Dessutom har vår katt MIRRE försvunnit. Den försvann på midsommardagen och är en helt vit kastrerad hankatt med blå ögon. Den är STENDÖV. Mirre brukar mest vara inomhus men har i sommar börjat få gå ut på gården och brukar aldrig gå långt bort. Nu har vi inte sett eller hört honom och hoppas att någon kanske ser eller hittar honom. Han är långhårig och ser ut så här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja