Summa sidvisningar

2 september 2012

Isa skor och har kurs

Jarnsaxa höjde sin ridbedömning idag på den öppna visningen. Hon fick tillbaka sitt 8,5 för galopp.
Hon var något lugnare än på fredagen men var ännu inte på sitt bästa humör.

Här hemma har helgens tävlingar avslutas. Jag har lite dålig koll på hur det gått här hemma men jag vet iallfall att från gården så vann Jessica Johansson med Prins i T8 och Jessica Lundberg med Odinn blev 2a i T1 och V1 och i samma grenar blev Annika Forsmo 3a med Lysingur. Den som segrade och fick helgens högsta poäng visade sig vara en häst från Norge denna gång.

Både Sofie K med Bassi och Jessica J med Prins fick fel galopp i V5 resp V2 som de var med i och det straffade sig. Men så är det ju med tävlingar man vet aldrig riktigt innan hur det blir. Men vi får ta nya tag till nästa säsong igen.

Söndagen den 21 oktober kommer Isa Gustafsson hit till gården. Hon är C-tränare (unghästtränare och inridare mm) och A-instruktör för islandshäst. Hon har bla jobbat hos Ia och  Denni, Jenny och Reggi på Bärby, samt i Tyskland och på Island. Hon har ridit in flertalet hästar som Johan H har senare haft som träningshästar.

Nu kommer hon hit söndagen den 21 oktober och kan ta några elever. Hon rider hästen 1 pass och sedan ger hon privatlektioner pass 2 till ryttaren. Kostnad 400:-/per person
Vi har en teorilektion som ev kan bli ett träningspass på vad just du som ryttare behöver stärka för att förbättra ridningen.

Verkar detta intressant ?  först till kvarn.
Anmäl ditt intresse till mig

Under måndag och tisdag 22-23 oktober så skor hon hästar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar