Summa sidvisningar

1 september 2012

Bifrosts utagningsdag

Hemma i Gällivare har flera av gårdens ekipage tävlat under dagen.

Sofie Kangas tog sig till A-final i V5 ungdom ligger på 5e plats tror jag just nu med sin Bassi från Kambo. Hon red även T5 och ligger där på en tredje plats tror jag.

Jessica Johansson leder sina bägge grenar. Hon red V2 ungdom med poängen 4,97 och T8 ungdom med poängen 4,87 tror jag det var.Hästen heter Prins från Äppellundegård

Draumsyn från Riibygård reds av Cecilia Nilsson som fick fel galopp i V5 senior.Hon ligger på en 6de plats och får chans att ta revange. Hon rider i B-final och den som vinner B-finalen får tävla i A-final. Vi håller tummarna och hoppas att allt går bättre imorgon. I T8 är jag lite osäker på vart hon ligger på för placering.

Annika Forsmo som har Lysingur fra Seljabrekku ligger just nu på 3.dje plats i både T1 och V1. Hon tyckte att hästen inte kändes som den brukade. Den var lite stel och hög i form. Hon tar hem honom inatt så han slipper sova inne i en spilta så får vi se om han är sig själv imorgon. Hennes poäng ligger någonstans mellan 5,0-5,5 för dagens prestationer i bägge grenarna.

Jessica Lundberg har tagit sig till A-klass i T3(som hon vann) och ligger nu 2.a i både T1 och V1 med poäng kring 5,6 . Hon rider på sin häst Odinn från Galgbacken.

Eftersom vi själva inte är hemma är jag lite dåligt uppdaterad om själva poängen och kan ha lite felaktiga uppgifter.

Ellinor Eriksson red med sin Drifandi och tog sig på sin första riktiga tävling till A-final i V5 ungdom.

Gormur från Saltarö som också stått på vår gård reds av Sara Skum och tog sig fram i V5 Ungdom på en första eller andra plats just nu.

Imorgon är det finaldag och då får vi väl se om det blir andra placeringar och resultat för deltagarna på tävlingen.

Imorgon ska även Jarnsaxa visas på den sk öppna bedömningen. Det innebär att hon har chans att höja vissa gångarter. Vi får hoppas hon är lugnare och lättare att reglera än hon var i fredags.

Imorgon får vi se.. Ny dag ny chans...

Ha en bra kväll allesammans där ute och sov gott.................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar