Summa sidvisningar

17 juni 2012

Finaldags på Norrlandsmästerskapen

Skrida från Rumma gård var med i speedpass 100 meter och höll sin pass och i bägge löpen. I det senaste fick hon än bättre tid (tiden minns jag inte nu) men det var bra för en häst som aldrig tävlat i varken stilpass eller speedpass förutom den här helgen.

Skrida var även med i F2= 5-gång och där placerade hon sig som tvåa !!!


Skrida reds av Isa Gustafsson som tävlar för Stockholmsföreningen Stormur.

För Bifrost tävlade Annika Forsmo med Lýsingur fra Seljabrekku. Hon red T1=Tölt A-klass. De töltfinalerna är superjobbiga för hästen eftersom man ska visa allt i bägge varven. Så i den ökade tölten orkade inte riktigt Lysingur utan slog upp mot galopp. Men det räckte ändå. Han fick poängen 5,66 och placerade sig som tvåa !!!!


Jessica Lundberg med Odinn från Galgbacken red V1= 4-gång A-klass. Hon red igår och blev 1:a med poängen 5,83 ! Odinn är bara 6 år gammal så det bådar gott för framtiden.
Jarnsaxa från Galgbacken fick vi tyvärr stryka från sin A-final. Men nu åker hon neråt igen med Isa och ska tränas inför andra tävlingar samt en visning i aug/sept på Strömsholm.

INTE ILLA FÖR GALGBACKENS HÄSTAR  !!!!


Desstutom vann vi en betäckning på ett lotteri med FRAKKUR FRA MYNESI !!!!! kolla in på www. västeråsen.com vilka avkommor denna kanonhingst har fått. Mycket bra tävlingshästar.
Nu gäller det bara vilka ston vi ska ta en är Nama fra rödli som ska betäckas men den andra får vi se vilken det blir.

Vi vann också 1 timmes ridtur/ridlektion hos Malin Karlssons hästtjänster.  Det var en väl investerad 100 lapp !

Bilder från dagen kommer senare.
I morgon laddar vi för Galgbackens ridläger klockan 10.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar