Blåsigt värre

http://www.youtube.com/watch?v=T3lLIcDrrkg
Inför årets glöggritter och jullovsridning kan det vara dax att fräscha upp galgbacken filmen på youtube. Se ovanstående länk




Bending är bättre och får gå i sjukhage en stund på dagen. Hon går obehindrat på benet i skritt i allfall och hoppar bockar och studsar när hon fått komma ut. Däremot står hon och vilar sitt skadade ben rätt mycket ännu.





Idag blåser det kraftigt och fåglar och hö blåser kors och tvärs över gården. När det blir väderomslag ser man ofta hästarna busa och vara vilda i hagen. Då kan man räkna med oväder dagen efter.





Ovalbanan är plogad men nu behövs det minusgrader så den fryser till ordentligt så man inte rider på den och det blir djupa gropar. Mårten meddelar alla när han tycker den är klar att rida på.

Just nu är det perfekt med snödjup för att träna trav och galopp. Man kommer fram överalllt. Visserligen vill det packa under sulorna om man inte har snösulor förstås just nu när det är kring 0 grader.





Equipeterapueten Maria Ömalm, skulle varit här i onsdags, men hon har blivit sjuk och kommer nästa vecka istället. Hon ska gå igenom några av hästarna. Nästa vecka är det fullt upp med hästvårdande grejjer. Se blogg från förra veckan på vad som händer i december på Galgbacken.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja