Summa sidvisningar

24 april 2011

Hopp och galopp


På Vången har Amanda Kantola tävlat med Idi igen. Hon placerade sig 2.a i 4-gången med poång 5,1 detta trots att hon fick fel galopp och fick problem med att få rätt galopp i tid. I tölten kom Amanda och Idi 1:a i sin klass ungdom och där slutade poängen på 5,3. Hon berättar att det var jättevarmt och många hästar tyckte det var jobbigt eftersom de ännu har kvar en hel del päls.

Här hemma har vi tränat intervall efter en skogsväg. Vi har ridit ner till grusgropen som återigen är vattenfylld och mycket bra träning för trav i djupvatten.

Kul Kul !! vi har ocskå varit och tränat på ovalbanan igen med lite olika hästar.
Här hemma på ridbanan har vi byggt några småhinder som hästarna blev pigga och roliga av. Vinur var så duktig där har verkligen traven släppt och han har en klockren tölt för det mesta.


Bassi tycker det är kul med hinder och blir så glad och framåt. Här är ändå den gångart vi fått kämpa mest med och det är tölten som äntligen börjar släppa mer och merJessica som har köpt Odinn av oss har verkligen lyckats med sin träning av honom. Han har ocskå en bra stam med mamman Skjona som är dotter till Otur fra Saudarkroki och Odinns pappa är Axjon från Stormsund. Odinn har nu som 5-åring redan samtliga gångarter som ligger över 5,0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar