Höstens vilda kattungar har överlevt (ifallafall 1 av dem)


Fortsatt målning av sadelkammaren. Härlig ljusgrön färg som päronglass och den andra som gammeldags vanilj. Man blir riktigt sugen på GLASS... Om några dagar ska alla sadelhängare på plats och alla får sin egen plats skönt.

Under några dagar har vi varit inne och tränat lite på Ovalbanan i Gällivare med diverse hästar. Bra träning som omväxling och bra för dem att få byta miljö ibland.











Nu har det börjat tina på allvar efter skogsvägar och i skogen. Det verkar torrare nu i år än det var förra året vid den här tiden. Imorgon ska det bli intervall träning trav/galopp efter Sakajokivägen och med några hästar ska det bli hoppning.




Hitilla har påsken varit lugn och skön i övrigt. Katten Ove är fortfarande borta men en av de kattungar som syntes under hösten verkar ha överlevt vintern för den såg jag idag och den var liten och svart



Jag tror att det är någon av våra grannars katter som fått ungar under förra hösten. Men ingen har sett dem under vinter förrän de igen dyker upp nu. Jag har försökt att locka på den lilla svarta men den sticker iväg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja