Summa sidvisningar

5 juni 2010

Midurtävling

Tävling i Boden hos grannklubben Midur.
Flera Gällivarehästar är med. Hur det gått riktigt för de andra vet jag i skrivandets stund inte riktigt.

I tölten fick Amanda 5,30 med Idi från Börön, Jessica med Bending 4,8 och Evelina fick 4,63. De blev 1.a ,3,a och 4,a i uttagningen. Finalen blir i morgon, då får vi se.

I 4-gången fick Amanda och Idi 5,57 med flera 6,5:or för traveb och galoppen. Hon fick även 6,0 för skritten som brukar vara sämre. Mycket bra och Amanda och Idi leder just nu 4-gången. Amanda kvalade till B-klass i både tölt och 4gång.

Jessica och Bending började bra men när hon skulle fatta galopp i fyrgången så befann sig plötsligt Bending på utsidan av banan med alla fyra ben. Det innebär att man får rött kort och blir diskad. Så någon 4-gångsfinal för Jessi blir det inte denna gång iallfall.

Evelina red jättebra med Rjómi och fick poängen 4,83. Hon fick 5,0 och 5,5 för de flesta gångarterna men den ökade tölten drog ner poängen lite. Hon siktar på att få bättre för finalen i morgon.

Bilder kommer när vi kommer hem i morgonkväll.

Axjon från Stormsund imponerade och fick höga poäng i både tölt och 4-gång. Han blev A-klass i bägge. Vad han fick för slutpoäng minns jag inte riktigt nu men han fick någon 8,0 för ökad tölt och 7,1 av en domare i som slutresultat i 4-gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar