Summa sidvisningar

21 mars 2010

Vackert avslut på denna veckaEn vacker och solig vårdag har gått till ända. Imorgon ska vi titta på en häst åt Sara och om den passar henne eller någon annan vi känner så tar vi hem hästen till oss.

Morgonen började rätt tidigt med ridning av olika hästar. Perfekt dag för träning i det vackra vädret.
Här ovan är några bilder tagna under dagen när Jessica red på Odinn en 4-åring efter Axjon från Stormsund, Odinn ägs av Jessica och jag red på Tyr. Vi tränade dem lite på vår ovalbana.

Tjalve har varit på kalas hos en glad 5-åring som heter Vilgot och är granne med oss.Här är Vilgot förra året när det var som slaskigast i april/maj.


Inga-Britt och Veronica var här och tränade lite med Rojómi. Inga-Britts häst Tá, kommer att komma från island omkring den 10 april. Vi väntar alla med spänning på det fina stoet.Här går Veronica med sin häst Rojomi, på väg tillbaka till hagen.

Malin har ridit på sitt sto Ida och det gick förträffligt bra både tölt och trav. Fint jobbat Malin !!!


Kerstin red med Viktor och gick och marktränade lite med Járnvilja. Hon är lugn och sansad häst men har blivit ENORMT högbent.

Peter och Nina kommer att flytta tillbaka till Galgbacken och vi hälsar dem välkomna åter. De flyttar in under nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar