Tvätt av hästar i tryckande hetta

Stekhet dag igen och oroande stackmoln runt Galgbacken, men inget ösregn i sikte på hela dagen. Skönt. Idag har vi tvättat och skrubbat på Bassi, Snaedis, Nama och igår tvagades Bending. Som för övrigt har börjat gå riktigt riktigt bra framför allt i den ökade tölten.



Annika F och Jessica hjälper till de här dagarna på gården och vi har bla flyttat om staketet i hingsthagen. Bassi får också dagliga genomkörare med träning ibland rids han nu 2 ggr dag, för att vara lugnare.

Annika och Jessica badade igår med Skjona och Nama. De simmade en bra bit och Nama fick någon slags broms eller något i näsan och slängde och for med sin skalle så Annika blev knockad av Nama. Men det gick bra iallfall eftersom hon givetvis hade hjälm på sig. Så hon klarade sig också från att få blåöga.









Jessica planerar att ställa upp med Bending till höstens tävlingar och har nu börjat träna igen.



I morgon ska det bli en ny beteshage som vi gör i grannbyn Liikavaara. Den kommer Rulle och Majja att hjälpa till med att få upp. Och en sak är säkert är det lika varmt imorgon så kommer då iallfall jag att gå ner och simma i sjön

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja