Summa sidvisningar

22 april 2019

Nu körs första lasset söderut

I dagarna börjar vi att köra ner de första möblerna/saker till vår nya gård. Den ligger i Skåne strax utanför Kivik. Har ni vägarna dit ner är ni välkomna att hälsa på.

Vi ska under sommaren packa ner alla 6 katter, 2 hundar och 15 talet hästar, förutom alla möbler, lösöre, cyklar, bilar mm. Därför försöker vi att redan nu börja köra ner så ofta som möjligt. Hur allt detta ska gå till det vete katten..

Vi kommer att försöka ha vårt rörmokeri och bed & breakfast i första hand. Hästarna tar vi med och har kanske någon form av ridverksamhet därnere.

Så här ser vår väg neråt ut
Det som rör själva gården i Skåne, kommer vi då och då att lägga upp på en ny instagramsida som heter hjälmarödsgård(hjalmarodsgard). Där kommer ni att se vad vi sysslar  med gällande växter, byte av golv, rep av badrum mm.


Är det något som ni behöver kommer vi att sälja en hel del grejjer. Fönster, spegeldörrar, ryktborstar, tyglar, stolar, bäddsoffor, träsoffor mm

Jag var anmäld till tävling i Umeå under helgen, men pga flytten fick jag stryka mig för man hinner inte vara överallt. Jag hoppas att det går bra för alla som åker och tävlar här uppifrån och önskar dem lycka till och speciellt då till Agnes Hyllander som tävlar med vår häst Elmer där.
Alla de här husen ska tömmas. Många av sakerna kommer att säljas på loppis och på facebooksidan
köp-sälj-byt-ge bort Gällivare.
Elmer tävlas under helgen av Agnes Hyllander


Lilla ligghallen är såld, baracken är såld och boxarna är sålda. Kvar är ännu stora ligghallen. Men den är ju nästan 15 meter lång så det är ju inte så lätt att placera den någonstans.

Den är i sektioner och går lätt att ta ner varje sektion är ca 3,6 meter lång (kortsidorna) och långsidorna ca 5 meter.


Svanar, Tranor, Glador och sädesärlor har kommit hit så nu är verkligen vår. Överallt rinner bäckar porlar fram. Snön har smält rasande fort. Ridbanan har torkat och vi har byggt nått litet hinder på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar