Odinn får ny ägare

Hästen Odinn som vi köpte nyligen var det många som var intresserade av. Vi har använt honom i vår ridskola och fick flera förfrågningar av folk som ville köpa honom.



Ann Älgamo blir ny ägare och vi lånar ännu Odinn av henne vissa dagar under terminerna som är kvar under våren.

Vi önskar Odinn och Ann lycka till och hoppas de får många långa år tillsammans.


Här firar en Ann sitt hästköp (bilden knyckt från hennes FB)



Kolskeggur som fick något i ögat har blivit lite sämre igen och ögat kommer att tas bort. Han kommer att fungera bra som ridhäst/tävlingshäst/avel ändå och vi får nu ta ställning till om det blir någon ev avelsvisning av honom eller vad vi ska göra med honom vi som har ögonen kvar får se.


En ny liten kattunge har fått följa med oss hem.
Hon heter just nu Mini- my men vi får se om det blir det vi kommer att kalla henne för eller om hon får något nytt namn.





Hilda o Mini My
Nästa vecka har vi sportlovsridning här på Galgbacken. Varje dag kl 11 så kommer det elever från Gällivare kommun och passar på att rida.

Ridskolan fungerar som vanligt på kvällen, alltså alla rider samma dag och tid.



Om två veckor får vi hem Freya och Hild från Galgbacken. De är nu inridna så de går att rida ut och på bana med dem. Fortsatt träning och ridning gör vi resten av våren här hemma.

Mestur kommer att få skor på sig och han är också färdig att ridas ut på. Men eftersom vi har så himla mycket att göra hela tiden och kropparna värker i både armbåge och axlar, så har vi ridit sporadiskt med honom. Han har stora steg och är samarbetsvillig och lätt att ha att göra med hitills.


Heid

Freya






Sedan vår kamera gått sönder blir det inte mycket över till att fotografera. Här kommer några gamla bilder på Heid som är skimmel och Freya =brun. Heid har Snaedis som mamma och Reynir fra Hólhusum som pappa och Freya har Nama som mamma och Frakkur fra Mynesi som pappa.



                                 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja