Summa sidvisningar

27 februari 2017

Nu är det mycket på gång.

I torsdags dog Katten Kattis. Hon var sjuk med lungorna fulla av vatten. Vår hingst Kolskeggur fick en kvist el något annat vasst i ögat och det såg ut som om veterinärerna var tvingade att ta bort ögat.

Men nästa dag (fredagsmorgonen ) ringde en annan veterinär från Ulltuna. En ögonspecialist och han trodde ögat kunde räddas genom operation. Så nu är Kolskeggur kvar på Ulltuna sövd, opererad och har vaknat igen utan problem. Själva ögonoperationen gick också bra.


Nu får vi bara hålla tummarna att det inte blir några komplikationer som ex inflammation eller andra problem. De har troligen lyckats rädda ögat och nu ska de försöka rädda så mycket som möjligt av synen också. Men vi får seÀfangi tävlade nere på vintermästerskapen. Han var först med i hingstshowen och sedan på lördagen i T3.  I bägge tävlingsmomenten var han bara hundradelar från att ta sig till final.

En bra rolig tävlingshelg med många glada människor och folk man inte träffat på ett tag. En välorganiserad och kul tillställning. Hit planerar vi att åka även nästa år.


Många ridkurser kommer att vara här på gården under våren och  hösten. De flesta i föreningen Draugurs regi. >På hemsidan Draugur.nu kommer det att uppdateras med jämna mellanrum om de olika aktiviterna som föreningen har.

Några ex på vad som händer  här under våren

MARS tolktävling ( om vi får fler ekipage att ställa upp>)
             Tömkörningskurs
             Isa kurs
             Medlemsmöte
             A-K kurs

APRIL Kurs för Sandra Marin

MAJ  Kurs för Carro Wintzell

SEPT Kurs för Jamila Berg

OKT Kurs för Haffi Gislason


Haffi Gislason foto Stina Helmersson


Om det inte ligger ute info redan så kommer infon att läggas ut efterhand av Draugurs webmaster, Sofie Kangas
som var när och hur man anmäler sig


På Draugurs medlemsmöte som är 12 mars vill vi gärna ha in förslag på fler aktiviteter och roliga saker man kan göra tillsammans ex långritt med övernattning. >Lämna in era förslag i förväg till
Draugurforening@outlook.com    el här   http://draugur.nu/mailaoss/

förslag och ideer vill vi ha in senast 10 mars. Går också bra att kontakta någon i föreningens styrelse. Hemsidan uppdateras så fort alla protokoll är påskrivna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar