Kalla nätter , takdropp på dagarna

Kalla nätter och morgnar. I morse var det -28 grader när vi steg upp, men dagarna är längre och ljusare och takdropp talar om att nu är det vår.

Hästarna våra är sporadiskt ridna och nu när dagarna är längre och det blir varmare, ska vi verkligen sätta manken till och börja rida och träna mer. Fingrar, axlar och armbågar är väl fortfarande inte i bästa skick men det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång.

Nästa helg har vi kurs för Isa Lotfi och den 24 mars får man anmäla sig till Sandra Marin som kommer i April. I april närmare bestämt den 24 april får man anmäla sig till Carro Wintzell kurs.

25-26 mars är det kurs för mig här på Galgbacken. Det blir privatpass och finns 2 platser kvar.  Kostnad 800 kr för Draugur medlem och icke medlem kostnad 1000 kr. Vill man hyra häst för att gå kurs kostar det 200 kr. Anmälan kan göras till mig. Vi anpassar ridpasset till ryttarens kunskapsnivå. 4 privata ridpass.

Nästa vecka har vi skoning av hästarna och teori på ridskolan.


I dagarna har vi sportlovsridning och bla lilla roliga Odda går med. Det är stor variation på ryttarnas kunskap i grupperna
en del har ridit många gånger och andra aldrig


Vi ska nu försöka filma lite mer igen här under våren. Vi har massor med tokiga idéer. Kanske en ny film redan imorgon vi får se. Idag gjorde jag en hastig film med vårt sto Járngrima. Hon har tyvärr också stått lite väl mycket och blivit för tjock. Men nu ska fettet jobbas bort.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja