Summa sidvisningar

13 mars 2017

Förkylt igen

Förkylt har det blivit här i Sakajärvi. Feber, hosta och snuva. Dagens teorilektion får vi ställa in tills min ork kommer tillbaka.Under veckan blir det hektiskt med en hel drös av hästar som ska skos och till helgen blir det ridkurs.
Hästflock på island


'Islandshästföreningen Draugur hade ett välbesökt medlemsmöte på söndag och det som är inplanerat under våren/sommaren är följande.Att deltaga på Draugurs aktiviteter kräver medlemskap i föreningen och i mån av plats erbjuds övriga icke medlemmar plats.
I april resa till Luleå 7-8 /4
I april Sandra Marin kurs
I april/maj klubbtävling på ridbanan ¤
I maj Carro Wintzell
I maj Grillkväll ¤
I juni  Loppis med barnridning
I Juli kvällskurser med  Isa Lotfi ¤
I Juli långritt med övernattning
I Augusti Carro Wintzell ¤
I Augusti resa till Island 29/8 - 3/9
vanlig syn isländsk vy
I september Jamila Berg ¤
I september tävling på rakbana ¤
I oktober Haffi Gislasson

¤ = inget  exakt datum bestämt ännu

Verkar det intressant finns mer info om ovanstående  på Draugurs Facebook sida eller hemsidan Draugur.nu. Eller kontakta någon i Draugurs styrelse via mail/mobil eller på annat sätt.


Vi vill lyssna på alla våra medlemmar och vill att allas önskningar ska försöka uppfyllas. Har ni som medlemmar önskemål eller funderingar hör av er via mail till draugurforening@outlook.com.
Styrelsen har nästa möte den 20 augusti välkommen med frågor/synpunkter och ideér som ni vill lyfta. Maila dem till ovanstående mail senast 18 augusti.


Ridskolan  har 3 veckor kvar på termin 1. De 2 sista veckorna (efter denna) ska vi rida på ovalbanan samt ha lite hinder (markarbete över bommar och småhinder). Efter dessa 2 sista gångerna är det ett 2 veckors uppehåll innan termin 2 startar i april. Se mer info på vår hemsida galgbacken.com under fliken ridskola.

Det finns några ströplatser kvar på termin 2, ridskolan. Maila el ring mig på galgbacken@gmail.com el 0706470026 och hör er för om intresse finns.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar