Summa sidvisningar

11 maj 2016

Massor av filmer och nya hästägare och bilder på Afangi


Bilderna på Àfangi fra Saudanesi och Isa Gustafsson har Matilda Widström fotat
Några filmsnuttar från Stormurs kvaltävling har jag lagt in här nedanför. Nu planerar vi att åka ner igen den 6 juni för att Ronette ska ha chans att kvala även i tölten när det så oturligt nog var något som skrämde JG så hon hoppade iväg några meter och galopperade en liten sträcka. Det räckte för att dra ner poängen med en 10-del så hon inte kvalade.


Två av våra hästar är klara för SM hitills i år det är Àfangi i tölt och Jarngrima i 4-gång. Men  vi försöker kämpa vidare.

Här på gården har vår häst Idi just i dag blivit både veterinärbesiktigad och såld. De nya ägarna heter Annesophie Henriksson och Peter Nilsson. De har redan sedan tidigare köpt hästen Rakel från Is så nu kan de rida ut i solnedgången tillsammans.

Vår hingst här hemma på gården kan ta emot ston om någon är intresserad. Han har en superstam och är snäll och lättsam på alla sätt och vis. En riktig klippa att rida på. Stor och högbent ca 145.
I stammen finns både Isar fra Keldudal och Dökkvi fra Mosfellsbae.

Här kommer en filmsnutt när Isa red honom här under helgen.


 


Pga av upphovsrättslagen har musiken i vissa filmer tagits bort och det är inte alltid jag haft tid att lägga in ny. En del är tysta och andra har jag tvingats sätta in nån musik som youtube har rekommenderat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar