Summa sidvisningar

25 februari 2016

Smågrabbarna ska skiljas från sina mammor

Vi har haft en hektisk och stressig vecka här på Galgbacken. Tandläkarbesökt x2, kiropraktiker för människor och veterinärbesök med tandrasp och vaccinationer och bilbesiktningar

Vi  håller också på att färdigställa vår sommar stuga med nytt innertak, nytt innergolv, nya tapeter och en ny toalett.


 Så när snickarn ville börja och hade tid var det bara att snabbt tömma alla grejjer som upptog plats i förrådet där toaletten ska bli. Där finns allt från gamla ridstövlar, till videokameror, barnvagnar, utdragbara barnsängar, vuxen sängar, böcker, speglar, kristallkulor, stenar, stolar, fiskegrejjer ja allt mellan himmel och jord och nu måste detta införas i vår buss eller hölada. Vi får se hur vi får plats med allting.Rida har vi inte hunnit  alls med, någon häst denna vecka och knappt förra veckan heller. Sånt är livet ibland. Idag blir det en spännande dag för vi ska föra över de två unghingstarna till pojkhagen. Nu är det dags att lämna sina mammor för ett liv vidare in i vuxenvärlden.


Hinner vi ska vi försöka ta bilder på det hela och kanske filma lite.  Men men vi har gården full med grejjer som måste bäras undan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar