Summa sidvisningar

22 november 2015

Ridskolans sista vecka börjar. Jullovsridningar och Hopptävlig

Denna vecka har vi ridskolemästerskap i dressyr. Det är inte så allvarligt som det låter och programmet finns att hämta på vår facebooksida.  Det är tölt, trav, skritt och galopp som ska visas. Stora C volten och snett igenom.

Vi kommer att ägna första 30 minuterna på att repetera i varje grupp. Några har inte kunnat rida igen pga av strömavbrottet som varit och vi pratar om när ni kan ta igen den ridningen när ni kommer. Det gäller bla några från torsdagsgruppen och 2 personer från måndagsgruppen.Ni som inte ska fortsätta på ridskolan måste höra av er snarast dock senast 10 januari, för att jag ska hinna ge platsen till någon annan.


Ni har alltid automatiskt kvar er plats om jag inte hör något från er. Har ni inte hört av er och inte dyker upp faktureras ni beloppet.Mer info om ridskolan finns på vår hemsida som kommer att uppdateras under dagen.


Under jullovet har vi jullovsridning start kl 11 hör av er för mer info eller se vår hemsida.


Onsdagen den 30 januari kl 11 har vi en HOPPTÄVLING HÄR PÅ GALGBACKEN.

Vi hoppar ca 50 cm hinder och de som går clearround (felfritt) i grundomgången får hoppa igen och då räknas snabbaste tid och felfritt förstås.
Vill man anmäla sig gör man detta via facebook el mail/sms till mig. Det går bra att anmäla sig med någon av Galgbackens hästar kostnad 150 kr. Låter det intressant hör av er så fort som möjligt för hästbokning.  Mer info inom kortHästen ska vara minst 5 år gammal och ryttaren mellan 9-75 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar