Summa sidvisningar

23 november 2015

Draugur islandshästförening


Draugur är en islandshästförening med säte i Lappland Gällivare. Föreningen är ansluten till svenska islandshästförbundet. Draugur betyder spöke på isländska.

Alla är välkommen att gå med i vår förening med eller utan häst.

Vi kommer att anordna alltifrån roliga evenemang, tävlingar, kurser (för både nybörjare och de med ridvana)

Mellan 13.00.14.00 (tiden lite osäker ännu) på skyltsöndagen den 29 november kommer vi att befinna oss med två hästar inne på Malmheden och två stycken inne i centrum. Det är gratis så låt barnen komma och prova på.

Det kommer att anordnas en stallvårdskurs för absolut nybörjare från 8 år och uppåt. Det fnns 10 platser per tillfälle. Kursen går ut på att lära sig hästhantering, hämta, leda borsta, sadla, tränsa. En lättare teori och ridning ca 15 min. (med ledare för de som inte vill rida själva). Kursen avslutas med fika.   150 kr per plats och den tar ca 2 tim under dagtid.

Draugurs styrelse består av:
Ordförande - Monika Johansson
Kassör - Pia Lindgren
Sekreterare - Isabelle Endmyhr
Ledamöter  -  Ros-Marie Roshag , Stefan Olofsson
Suppleanter -   Mårten Lantto,  Ann Waara

Låter det intressant ta kontakt med Draugur eller om du vill veta mer om vår förening så kommer ni att kunna besöka vår Facebook sida inom kort. (den är under konstruktion). Men redan nu har vi en e-mail adress som vi kan nås på  draugurforening@outlook.com


Det kommer ut mer info under dagarna så håll ögon och öron öppna. Ta gärna kontakt med oss ni är
varmt välkomna !


Föreningen har två logga förslag som ska till röstning. Röstningen måste ske personligen och vara inne senast fredagen 27 november kl 18,00. Ni kommer in till baracken vid ridbanan skriver ert namn under den logga ni tycker ska i framtiden representera föreningen på mössor, jackor , banderoller mm.

Så här ser förslagen ut
förslag nr 1förslag nr 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar