Summa sidvisningar

7 juni 2015

Blodregeln, tappade skor, Blågula rosetter till Galgbacken hästarna

Under natten öppnade sig himlen och det vräkte ner regn. Det blev lite bättre under morgonen och förmiddagen och de flesta ekipagen klarade sig nog utan att behöva använda regnkläder. Fast det var blött och slaskigt ute.

En snabb rapport kommer här hur det gick för gårdens hästar alla ryttarna red i ungdomsklasser ska tilläggas.

Sofie Kangas strök sig med Bassi T1 och red V1 på eftermiddagen  hon blev 3a.

Ebba Olofsson vann T3 och V2 hon vann dem bägge med Idi från Börön.Wilma Oscarsson red med Jarnsaxa från Galgbacken T1 först och fick 5,28 lika höga poäng som hon som vann, Agnes Hyllander. Men Jarnsaxa hade slagit på sig i kotan (troligtivs med bootset) så hon blödde ur ett litet sår. Den nya blodregeln gjorde att Wilma och Saxen diskades pga av detta.
Nåja hon tog igen sig och red V1 och vann denna klass med poäng 5,67 om jag inte minns helt fel. Hon fick bla flera 6,0 för skritt och trav samt flera 6,5 för galoppen. Saxen tappade dessutom skon i den ökade tölten. Den flög allvärldens väg men tur var det precis innan sista långsidan.

Ronette Roshag red med Jarngrima från Galgbacken och blev 2a i T1 och 4a i V1 om jag inte minns fel. Även Ronette fick bla 3 st 6,0 av domarna och 2 st  5,5 för sin galopp.

Bilderna är fotade av Ros-Marie Roshag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar