Summa sidvisningar

19 april 2015

Resan ner till Roslagen & Skåne

Vi har köpt en ny vit herdehund ( samma bakstam som schäfrarna tom 1930-talet).

Valpen hittade vi hos kennel frostflakes 2 mil från Simrishamn i Skåne.
Ronette och jag åkte ner först med tåg till Luleå sedan flyg till Stockholm. Där stannade vi över någon dag och passade på att titta på våra hästar som är därnere.

Admirall tränas och ska bli fin tävlingshäst i 5 gång åt någon och säljas och Diva som ska betäckas inom kort. Givetvis tittade vi på Áfangi också. Han hade fått massage, dagen innan så Isa som tävlar med honom ville ta det lite lugnt  med honom. Han kommer att tävlas den 9 maj och den 16 maj tror jag det var.

På fredag morgon flög vi ner till Malmö, hyrde en bil och åkte runt i Skåne. Vi hämtade vår valp och åkte bla förbi Margaretehof islandshästcenter för att titta lite på tävlingarna som pågick där.Rätt kallt och blåsigt i Skåne. Där var allt från ca 8 grader varmt ner mot 4 grader varmt. Skåningarna tyckte att de haft en mycket kall vår ialla fall just då.Under vår resa har vi fotat med mobilkamera och lagt ut på instagram och några bilder på Facebook s gruppen galgbacken.


Vi filmade också men har klippt ner den kraftigt och den hoppar och har
sig i sammanhang med det spelar nog inte nån större roll. 

Här kommer filmen sent om sider
Mitt ryggskott har blivit lite bättre men jag har fått ta lite medikament för att sova och komma upp och ner ur sängen. Nu är vi  hemma igen och laddar för ny vecka.

Nu smälter is och snö rätt snabbt och vi ska försöka städa upp runt gården nu eftersom. Allt plast ska till tippen och när det torkar får vi kratta gården renare.

Denna helg har vi besök från Boden som ska ut och rida. Det är Elis och Katja som är här på lördag och söndag.


Rykttävlingen inställd. Vi hade 5 lag som var anmälda men 2 team gav återbud av olika anledningar så vi bestämde att vi ställer in rykttävlingen detta år.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar