Hästar hästar och åter hästar

Vi kommer att byta ut vissa av ridskolehästarna inom kort.

Vi letar nya hästar som kan ersätta de som behöver få egna ägare.


 



Någon är redan reserverad, medan vi har andra som kan tänkas säljas inom kort.

Vi har också hästar som vi säljer åt kunder. En av dem är Rakel som finns i mitt blogg inlägg för någon vecka sedan. Hon är pigg och rolig att rida på och vi kommer att använda henne till viss del i år ridskola tills hon hittar en ny ägare. 5-gångs sto vacker smidig klockrena gångarter färdig för tävlingsbanorna eller bara en skitkul ridhäst.



Sedan kommer vi att sälja Hetja den stora svarta madamen med gångarter mellan 5,5-6,5 för samtliga. Hon är tävlad på SM tidigare och är född 1998. Hon kommer att bli en perfekt läromästare åt någon el ut och tävla 4-gång direkt. Välskolad och kan det mesta inom dressyr. Väl utbildad och flott stor och välrest.






Annars går livet sin gilla gång här på Galgbacken. Ridbanan som var skottad och torr var täckt av snö igen i morse, precis som allt annat. Det har under natten kommit ca 2 dm nysnö. Blött och eländigt har det varit, visserligen har det börjat att tina upp igen men det blåser och regnar ömsom med lätt snöfall. Trist men typiskt APRILVÄDER
Den här bilden representerar aprilväder och är hittad på
nätet.




Ridskolan har startat denna vecka. Onsdag, torsdag och fredag har ni ersättare för mig då jag och Ronette åker iväg söderöver en kortare tripp.



Nästa vecka blir det att sko hästar för hela slanten. Alla gårdens hästar ska få sig nya dojjor och få fina fötter.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja