Ny ridskoletermin startar

Nästa vecka börjar en ny period på ridskolan. Vi kör på som vanligt i grupperna. En del grupper kan få någon ny deltagare.

Några grupper ska ha trav och galoppbommar om det inte är för hårt i marken och de andra grupperna ska ha sits träning. Lodrät sists, två- och tre punkts sits.

Sena måndagsgruppen och sena fredagsgruppen ska ha teori i stallet med sadling, tränsa hästen och annat smått och gott. Hinner vi rider dessa grupper en kortare stund.

Termin 4 består av 7 sammankomster och kostar 1200 kr se mer info på vår hemsida. De som inte betalat tidigare för bägge terminerna gör detta innan den sista oktober till bg 5282-1352. Glöm inte skriva från vem inbetalningen är.


Kolskeggur från Kambo född 2010 kommer att säljas. En bättre annons med film ska göras så fort som möjligt. Han har vilat sig under sommaren men kommer nu igen att sättas igång och börja tölt tränas. Det tidigare inridningsarbetet som vi gjort på honom har fungerat utan problem. Han går att rida ut på, han stannar svängar travar och galopperar och flyttar sig för skänkeln.



KG i mitten


Kolskeggur är stor någonstans mellan 143-147 cm i manken, högbent snygg häst med massor av man och utstrålning. Han har en stor stjärn i pannan och en mycket bra stam. Hans pappa såldes som 4 åring till Norge och där är han nu, han heter Adam från Kambo och är efter ett 1:a klass sto från Kirkjubae och Adams Pappa är Isar från Keldudal.

Kolskeggurs mamma har både Flipi från Österåker och Dökkvi fra mosfelli i sin stam. Dökkvi är pappan. Vi har mamman här på gården och hon är ett stort vackert 4-gångsto med mycket bra tölt.


Vi kommer att ha fler hästar till salu inom den närmsta tiden. Det lilla vita stoet Tindra är reserverat och säljs inom kort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja