Litla-Tindra

Lilla Tindra är född 1999. Hon är en skojig häst att rida som man blir glad av. Nu har hon mest gått och skrotat hela sommaren efter att våra ridläger tagit slut. Hon kommer att användas i vår ridskola i höst om hon inte hinner säljas innan dess.


 Hon skulle passa som familjehäst mor/dotter. Tindra kan ridas ut såväl ensam som i grupp, passar bra i skog och mark och till klubbtävlingar. Hon har lättväxlade gångarter. Den träning som hon nu främst behöver för att bli smidigare, är att ridas mer i dressyr på bana efter sommarens vila/ridturer i skog och mark.


 Hennes tölt och trav är OK, galoppen kan behöva stärkas. Hon är lätt att få i pass för den som önskar sig en 5-gångs häst. Hon rids dock i dagsläget som 4-gångare och vi tränar inte passläggningar med henne På filmsnutten rids hon i pass på en långsida för att visa att den finns där.



 Tindra är ca 132 cm hög lätt i all hantering, van vid hundar, bilar , 4-hjulingar och traktorer. Tindra gillar även att hoppa små hinder och har varit med på våra klubbtävlingar i både 4-gång, hoppning och Trail/trekk där man bla rider över presenningar.

Tindra är givetvis regelbundet vaccinerad, avmaskad och skodd.

Hon går nu på lösdrift i flock men kan lika gärna stå på stall. Hon har gjort båda delarna och det går lika bra vilket som.  Hon har inte heller eksem och är vad vi vet frisk och kry.


Är ni intresserade hör av er till mig på mail  galgbacken@gmail.com eller
 ring
 0706470026

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja