Kval till Gaedinga SM

Dagarna går och augusti är strax över. På måndag kommer en nygammal bekantskap att dyka upp här på Galgbacken och hjälpa till. Erica Boman kommer till gården. Hon har beslutat sig att komma tillbaka till Gällivare och Tvärmodska.


Under helgen är det kval i Gaedinga SM (en islandshästtävling där man istället för på en ovalbana rider på rak bana) i olika gångarter.

Àfangi ska vara med och lyckas han kvala sig till SM den 14 september blir det spännande för även vår fd hingst Frakkur fra Mýnesi ska vara med och tävla Gaedinga SM.

Frakkur fra Mynesi foto Västeråsens Islandshästar


Àfangi med Isa i sadeln


Carro har lektion för Sara med Venus
Carro Wintzell kommer och har kurs för oss den 27-28 september lördag/söndag. 1 plats kvar finns i skrivandets stund. Finns även möjlighet att under fredag em/kväll få sin häst riden av Carro. Hör av er till mig för mer info.


Carro instruerar Wilma O med Skrida

Mårten och Idi travar under Carrokurs






Nama på ridskolan




Náma har ett litet ben som är avbrutet. Griffelbenet och hon ska till Boden för operation den 6 september. Det är en mindre operation och hon får komma hem samma dag igen. Men vi får nog räkna helt kallt med att hon blir borta från ridskolan denna höst.


Veckans ordspråk ! Man lär sig så länge man lever.........


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja