Summa sidvisningar

6 juni 2014

Hektisk fredag

Idag veterinärbesiktades och såldes Kátur iväg till Boden. Vi önskar den nya ägaren Sandra Lycka till med köpet.När Kátur lastats på transporten och styrde sin kosa söderut, kom det samtidigt en ny häst från norr till oss. Det är Rökkvi som ägs av Sara Allas. Han kommer att gå på sommarbete med våra pojkhästar.Alla grabbarna är nyfikna på den nya killen


På eftermiddagen blev det blod, svett och tårar för många av oss i föreningen Bifrost. Staket skulle byggas och bäras bort. Passrakan göras klar, kurar bäras in på ridbanan. Bord och stolar utsättas och torkas av. Alla papper, lådor och kartonger som hörde tävlingen till skulle fram och plockas i ordning inför morgondagens tävling.Funkade kommunikations radioapparaterna ?, Vem har mäthjulet ? Vem, vad, när och hur var många frågor som det funderades över som alltid när det är tävling och mycket ska klaffa.

Nu är det mesta färdigt, alla domarepappren, alla strykningar, alla förändringar i programmet, allt med musiken, alla komradior på laddning, osv osv listan kan göras hur lång som helst.Jessica Lundberg och jag satt i incheckningen och nu i skrivadets stund är alla 37 ? ekipagen incheckade.

Åskan mullrade lite hotfullt i väster men vi får se hur det blir i morgon. Idag var det varmt super varmt och kvalmit. Det kom någon liten skur, men det kändes bara skönt. Ett varmt och skönt sommarregn.Från Kiruna i norr, till Luleå i söder och Norge i väster kommer det tävlande detta år.

  Här ovan ser ni tiderna för de olika grenarna: Alla grenar som börjar med T är tölt grenar T8, T5, T4 är lätta grenar där man utesluter ökad tölt. Alla grenar som börjar med V är 4-gångsgrenar där V5 är en lätt gren utan ökad tölt. De grenar som börjar med F är femgångsgrenar där man istället för ökad tölt visar pass.

De som gillar fartiga grenar ska komma redan 9,20 och kolla in speedpassen ! Nu är det bara 1 enda ekipage som ska vara med denna gång. Men jag kan lova att det blir fart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar