Summa sidvisningar

29 maj 2014

Bifrost islandshästförening har tävling 7-8 juni

På ridklubben Dundrets baksida till höger om själva stora byggnaden finns en ovalbana där vi har tävlingar för islandshästar nästa helg.

Kom gärna och titta och se de olika gångarterna. Se flygande pass, ökad tölt och de andra gångarterna som hästarna kan ta sig fram i.

Men vi behöver också flera funktionärer ! om du känner att du är ledig och har tid över så skulle vi i vår förening bli jätteglada om fler kan ställa upp.

Det behövs vad jag förstår domarsekreterare ( de skriver upp vad domaren säger och räknar ut poängen och man har miniräknare till hjälp)Det behövs collecting ring personal. De är behjälpliga med in och utsläpp till ovalen, ser till att ingen tar hjälp av någon när de är i collectingring och hjälper domarna med att tillahanda hålla material som finns i en specifik låda som tillhör collectingring. Man ska också våga prata i en kommunikationsradio och säga om personerna som speakern ropar upp har kommit in i ringen.

Det behövs räknare som sitter med datorer el miniräknare inne i glasrummet i kuren och räknar ut poängen snabbt.

http://blog.bifrost-norrbotten.se/#post47

här på ovanstående länk kan man hitta fler poster som kan behöva tillsättas.

Vi hoppas på en rolig solig och fin dag med fina hästar duktiga ryttare och glada människor.

Kom och hjälp till ta kontakt med någon som finns på ovanstående länk eller med mig så kan jag lotsa er vidare till rätt person som har ansvaret för varje delmoment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar