Nu kommer höststormarna

Höststormar sveper in över Galgbacken. Stora träd har fått ge vika och ramlat omkull. Vi skulle som planeringen för ridskolan var ha TREC idag. Men alla koner, presenningen och andra attiraljer har blåst allvärldens väg. Skräp och plast dansar runt gården och kråkor och skator flyger lågt.







Ridskolan får bli inställd idag. Det går knappt att vistas ute och inte nog med det det kommer in hårda byar av hagel och snö då och då. Frey och Freya har fått sina pass och finns nu reggade på Worldfengur.

Vi har lite olika jobb på gång och har ganska mycket att göra just nu iallfall. Ibland skulle man ha behövt kunna klona sig.


                     

Nu är det äntligen bestämt och SM för islandshästar sker på Wången den 26-27 juni. Vi har passat på att skynda oss och boka några rum där. Spännande och kul att vara på Wången. Det är en fin anläggning och trevlig stämning där.
                                        
        



       


Hoppas att stormarna lugnar ner sig till imorgon och att det istället blir några - grader och sol. Bästa tänkbara är  kring -6 grader och sol då slipper vi all lera och slask. Allt frystorkar och man kan ta sig fram överallt                            

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja