Summa sidvisningar

1 september 2013

Kurs och skoningshelg är över

Isa har skott hästar och vi har haft kurs i dagarna 3. Alla är mycket glada och nöjda och hästarna gick verkligen bra. Ett av ridpassen red Isa och kände på hästarna  och sedan var dags för oss hästägare själva att äntra sadeln.

Foto: Isa-kurs, äntligen :)
Tyr från Galgbacken rids av sin ägare Kristin Widmark Engebro
fotograf är Karin Widmark


Foto: Tänk att så mycket kan falla på plats efter bara ett enda ridpass för världens bästa instruktör Isa!!
Prins från Äppellunde rids av sin ägare Jessica Johansson
Fotograf Marie Johansson
Heimdal är reserverad och ska veterinärbesiktas på tisdag och Frey och Freya ska id-kontrolleras och få sina papper inskickade för att få sina hästpass i ordning.

Cecilia Nilsson som är ägare av Snaefari från Domarvetsby har tävlat på Dundret i Dundret extrem hinderbana tävlingen. Hon var suverän och slog ut de andra med god marginal. Redan i starten drog hon i från de andra tävlande och var minuter före dem alla. Hon sprang, krälade, hängde till sig en seger i både uttagningen och finalen.

Vi har bett Cecilia träna oss 1 dag i veckan och nu kommer detta att ske någon eftermiddag varje vecka på vår ridbana. Där får hon köra hårda träningspass med oss stackare.

Nästa gång Isa kommer är helgen 31 okt-3 nov och då kör vi med samma träningsupplägg igen för hästar/ryttare. Kursen är redan fullbokad ! Hon kommer dessutom att sko hästar, både de tidigare hästar som hon skott och nya tillkommande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar