En hektisk dag

En  hektisk dag är över. Morgonen började med att Mårten öppnade vår balkongdörr för att släppa ut katten Ove som jamande och ville ta sig en sväng där ute.


Plötsligt flyger en liten fågel in i balkongdörren och tuppar av mitt framför Ove. Ove är inte sen utan grappar tag i den stackars lilla fågeln med sina sylvassa tänder och springer iväg under vår bro



Med hjälp av bla en kvast fick vi fram Ove ganska snabbt och kunde rädda den stackars fågeln ur rövarens klor. Här hämtar den sig i Mårtens hand innan den flög sin kos













Fölen har blivit ID-kontrollerade, Chipmärkta och tagelryckta för DNA analys. De kommer att hete FREY och FREYA från Galgbacken. En hel del hästar fick också sina vaccineringar. Hästen Hel är hemma och ska börja inridas nu. Under hösten kommer vi att fortsätta utbildningen av Diva, Arne, KG och Admirall.




Heimdal har veterinärbesiktas och sålts idag till Maja Bergström mfl.
Heimdal från Galgbacken
döpt efter en av Asarnas gudar





Heimdal har tävlats av Ronette









Vi kommer att åka ner söderöver för att plocka upp lite hästar och är förhoppningsvis hemma igen inom kort. Ridskolorna går som vanligt, några grupper är inställda pga att de flesta är på resande fot i vissa grupper men annars kör vi på som vanligt.

Hösten är här nu utan tvekan och en morgon fick man tom skrapa bilrutorna. Alla träd är nu fint färgade i rött, gult och några fortfarande fräscht gröna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja