Áfangi får förfrågningar på Island




Vår hingst som står hos Sandra Marin just nu har fått förfrågningar om betäckningar av folk på Island. De vill använda honom innan lämnar Island. Kul ! och spännande ! eftersom de på Island har så många hingstar att välja på. De kan ju välja och vraka till sina ston.

Afangi har ett superlynne och mycket bra gångarter. Han har 9,0 för tölt hans exteriör är extrem med 8,5 och detta som endast 6 år gammal.



Det ska bli roligt att få hem honom till Sverige och nästa år ska vi sikta in oss på att få ston till honom. Han har Oddur fra Selfossi och Hagangur fra Narfastödum samt Glampi fra Vatnsleysu i sin bakstam. Hans mamma är 1:á klass stoet Slaeda fra Saudanesi.

Han kommer också att passa bra till flera av våra egna ston.Vilka det blir får vi se nästa år.

Nu väntar vi på föl iallfall. Vilken dag som helst ska vi få föl. En tävling pågår om vilket sto, vilken dag och tid och vilket kön och färg på fölet det ska bli. Passa på att gissa ! maila in dina gissningar

Idag har jag ridit Skrida med hackamore. Hon funkade bra i skritt och trav samt galopp. I tölten var det inte speciellt roligt det tyckte hon inte om men kanske träning ger färdighet vi får se. Hon är iallfall lugnare på vår hemmabana och mer avspännd så det ska bli roligt att tävla till helgen så får jag hoppas att jag lyckas bättre denna gång.





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja