Summa sidvisningar

2 april 2013

April är här !

Har ikväll försökt att uppdatera hemsidan men det verkar vara något serverproblem, så jag får vänta ett tag till så ser vi om det kan fixas inom den närmsta veckan förhoppningsvis
Járnsaxa och Isa

Isa Gustafsson och Járnsaxa från Galgbacken red nere på Bärby kvällskval. De startade i V1 och fick 5,6 någonting i slutpoäng. Inte illa för att vara årets första tävling och dessutom har ekipaget inte tränat på en ovalbana sedan i höstas.

Team Galgbacken har luvor att hämta inne hos mig och så finns det vanliga Galgbacken luvor också.
Jessica Lundberg och Odinn från Galgbacken var med i tidningen islandshästen idag. Artikeln handlade om Dilles vintertävling och om att Jessi som fyllde 19 år samma dag fick tävla mot seniorerna och där vann ekipaget med poäng 6,6 i tölt. Inte illa få se vart de ska sluta ?

Dessutom var hon med nu strax innan påsk på en avelsvisar kurs med Gudni Augustson, Hjalti Gudmundsson och Gummi Einarsson. Odinn fick högst bedömning av alla deltagande hästar, tot 7,94 ext 8,03 och rid 7,88 vilket är väldigt högt med tanke på att han är en 4-gångare.

http://gneisti.nu/2013/02/02/gneistis-ungdomsblogg/

För den som tycker att det här verkar intressant kan man läsa mer på ovanstående blogg.

Just nu laddar vi inför Isakurs i början av maj och några tänker troligen åka iväg till Umeå och föreningen Vallholts gaedingatävling.


Här på gården har livet sin gilla gång. Fölen har separerats från sina mammor och strax ska Mestur in bland grabbarna och flickorna ska tillbaka till sin gamla hage. Men där är bara Bending, Náma och Skjona. Ingen mamma alls är kvar där när de ska tillbaka.


                                                        Tvärmodska     Heid    Mestur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar