Summa sidvisningar

17 februari 2013

Dubbel GRATTIS till Jessica !Jessica Lundberg som äger Odinn från Galgbacken har tävlat med honom nere på Dille gårds vårtölt. Hon som dessutom fyllde 19 år idag vann hela tävling med Odinn på hela 6,6 i poäng. Hon slog tom alla seniorer som hon var tvingad att tävla mot, idag genom att hon fyllt 19 år !!! Grattis säger vi till henne och Odinn !!  Det blir ett spännande år att följa ekipaget.


Foto Evelina Oscarsson ?
Jessica tävlade också med vårt 5-åriga sto efter Bassi, hon heter Jarngrima från Galgbacken.

Járngrima var het och stegrade och hoppade i början, men trots lite rollningar och ibland lite passaktiga inslag hamnade hon på poängen kring 4,1. Inte illa för att tävla första gången och dessutom med en väldigt laddad häst som helst ville galoppera.

Bägge bilderna tagna av Jessica Johansson


Här hemma har livet haft sin gilla gång. En filmsnutt i vanlig ordning har jag jobbat lite med under helgen. Länken ligger här nedan för den som vill se vad som hänt här de 2 senaste dagarna. Diva från Kambo efter Divar från Lindnäs kan nu ridas ut med. Hon kan nu start stopp svänga.

När vår hovslagare Isa kommer så ska hon skos för just nu är hon oskodd. Men då rids hon inte heller mer än  ca 10 min åt gången.


Här på gården har vi nog några små tomtar eller vättar kanske ??. En dag hade Kolskeggur en fin lång fläta i manen. Ingen hade rört honom och än mindre flätat någon man vad vi vet i allafall. Dessutom så var vi ute och red en sväng och när vi kom tillbaka från vår ridtur passade vi på att äta lite och var borta från stallet i max 30 minuter och när vi kommer tillbaka till stallet så är sadelgjorden till sadeln som vi ska använda puts väck ! trots sökande och frågande av andra personer här så är sadelgjorden bara borta och ingen vad vi vet, har varit i stallet under dessa 30 minuter, då vi var och åt mat.  Konstiga saker händer här ibland ??? Många sadelgjordar har bara plötsligt varit borta under de senaste åren. Någon behagar skämta med oss tror jag.....
Bild: Lärorik dag för Saga... Man ska inte hoppa över plogvallen när en läskig lastbil passerar, för det är inte lika lätt att komma tillbak över den!
Trång efter vägen var det och när det kom en stor bärgningsbil ville inte Saga stanna
på vägen utan hoppade rakt ner i den djupa snön, under lördagens ridtur. Man kan säga
att det var liiite besvärligt att ta sig upp igen.
Foto:Annika Forsmo
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar