Summa sidvisningar

21 december 2012

2012-12-21

Idag sägs jordens undergång komma ! Vi väntar här på Galgbacken. Vi står och spanar mot skyn om vi ska se någon jättemeteroit närma sig i hög hastighet, eller är det ett super mega UFO som kommer och bombar oss sönder och samman.Nej jorden har sagts att den ska gå under i alla tider och under olika tidsepoker. Jag tror nog att vi hänger med ett tag till.

Men om jordens skulle gå under vad skulle man då göra en sån här sista dag i livet ?

Det kan man fundera lite över här när man ligger på kökssoffan och vippar med tårna. För ute går det inte att vara idag, annat än att ge hästarna mat och vatten förstås.  Vi har -32,4 grader just nu i skrivandets stund.I Spisen sprakar en eld hemtrevligt och här inne är det varmt och skönt. De här dagarna kring jul har ett speciellt sken precis precis innan det skymmer. Det är för vackert måste jag säga och svårt att beskriva. Himmlen är liksom rosa/röd och det lyser liksom ett blåaktigt sken över all den vita snön.
Tjalve var ut och tog en bild på vår granne AITIKgruvan idag och så här såg det ut just då
En vacker kväll denna jordens sista ???


Fölet Hild som blev utan mamma har adopterats av de andra stona i flocken och får sin mjölk av dem. Ännu en fördel när man har en bra sammansatt flock, då tar de ofta andra hästarna hand om den moderlösa.

Godkväll alla där ute vi får se om vi vaknar imorgon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar