Summa sidvisningar

10 september 2012

Ridkurser under hösten

Isa Gustafsson kommer söndagen den 21 oktober ! hon rider hästen och har sedan ett privatpass med varje deltagare. Kostnad 400:-  ENDAST 2 platser kvar.... kursen hålls på Galgbackens ridbana

Isa skor under månd- tisdag 22-23 oktober.

Under tävlingshelgen här i Gällivare har många hästar fått beröm av domarna för sina fina hovar (och munnar) ! Det är ju toppen !

 Borta är kanske tänket att ponnysko. Med det menar jag att stora islandhästar som ska bära tunga ryttare, kanske inte ska ha 4x0 i skostorlek utan kanske de bör ha 0.or ? Nu genaraliserar jag kraftigt men många större islandshästar här uppe har haft för små hovar tidigare. Vissa med alldeles för låga trakter och andra med för långa tår el vice versa. Man kan hjälpa att balansera upp hästar som har problem med tex traven alt tölten men, det får aldrig skos så att det kan skada hästen genom att vinkla för kraftigt osv. Det verkar vara en allmänn missuppfattning.

Carro Wintzell kommer 3-4 november vecka 44 allahelgonahelgen, 3 privata ridpass !! kostnad 1200:- blir det något problem med ridhusbokningen får vi lov att rida ute på vår ridbana här på Galgbacken.
De som har platser är följande ekipage: Vill ni inte ha er plats denna gång meddela så fort som möjligt
Nu när det är ute så tar Carro 8 st ekipage. Kölista finns så om du inte vill ha din plats hör av dig.

Ellinor Eriksson
Mårten
A-K
Cecilia Nillsson
Kristin/Linnea Widmark- Engebro
Sara Östman
Jessica Johansson
Sofie Kangas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar