Summa sidvisningar

11 september 2012

Barack Obama får en ersättare

Vår gamla bruna barack (obama som vi kallar den) får en ny ersättare under veckan. I den nya ska vi ha en klädombytesdel samt ett fikarum. På fredag kan de som känner sig manade komma  och hjälpa till med att skura ur den nya baracken och så ska vi sätta upp gardiner och sätta in stolar och bord. Själva krokarna och hyllorna i omklädningsdelen får vi sätta in senare när vi diskuterat hurdana vi ska ha.

I den gamla baracken blir det torkrum och förvaringsrum för folks alla HÄSTTÄCKEN och annat som inte får plats i sadelkammaren.

Vårt stallmöte på fredag har vi i den nya baracken som också ska döpas till någonting. Saras stuga som vi
skulle haft mötet i är uthyrt till landstinget i några veckor. Vi får en ny hyresgäst där från och med i morgon.Lilla Odda går lös på gården. Hon är vår gårdshäst och folk brukar bli lite bekymmrade och fundera, de säger men det är en lös häst på gården. Ja ja säger jag det är ju Odda vår gårdshäst. Hon håller gräsmattorna låga så att inte det växer okontrollerat runt alla hus och stugor.

Maur fra fornhagi 2 har betäckt sina ston klart nu. Det var Snaedis och Bending så nu är alla de hästarna hemma här på gården igen. Maur är påskodd och ska börja ridas igång igen.


Vi väntar på mer material som ska ut i fler hagar och på vägen ända ner till hagen där ovalbanan görs iordning på vintern. Ridbanan behöver en uppfräsching. Sommarens regn har spolat bort lite i vissa hörn och kanter. Där ska mer sand ut och den ska jämnas till nu i dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar