Summa sidvisningar

29 augusti 2012

Onsdag mitt i veckan

Idag har vi haft 10 st 16-17 åriga killar på besök. Det var grabbar som gick olika linjer på Välkommaskolan, fast den gemensamma nämnaren var att alla sökt in på LKABs inriktning.

LKAB bjöd dem på lite roliga aktiviteter här på Galgbacken.

Annika, Jessica och Ronja var behjälpliga under dagen och servade med skott till gevär, pilar till pilbåge och annat som de skulle tävla med.

Inget regn har kommit under dagen och det var tur med tanke på att vi varit ute hela dagen och bland annat grillat hamburgare.

Här på gården förbereds flera hästar för tävling. Det är Prins/Jessica, Odinn/Jessica, Bassi/Sofie, Lysingur/Annika och Draumsyn/Cecilia som ska tävla här på vår hemma bana under helgen.

Mårten Tjalve och jag åker istället ner till Eskilstuna för att titta på när vår häst Járnsaxa ska få sin avelsbedömning. Hon är bedömd som 5-åring förra året med bra resultat men vi tror att hon har chans att höja vissa poäng iår. Vi får se hur det går.

Det verkar bli en spännande helg på många håll iallafall. Här hemma på gården håller Rudolf och Majja ställningarna. De får vara kvar med hundar, hästar och andra djur.


Ridskolorna under torsdag och fredag är inställda. Det innebär att torsdags och fredagsgrupperna rider sin missade lektion vid ett senare tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar