Summa sidvisningar

7 juni 2012

Sommarlov ! men var är sommaren ?

Nu börjar hästarna från Galgbacken att droppa av till olika beten. Först ut var Prins som ska till Piteå men mellanlandar i Dokkas ett tag innan han åker neråt. Hans bäste kompis Arne har sökt honom och smitit från sin hage för att se om han kunde hitta Prins i närheten. Snabbt fick han sättas tillbaka i hagen och nu fick vi slå på strömmen så att han inte kan smita.


Arngrim bärsärk som nyfiken 1 åring. Nu är Arne 2 år i sommar
hans mamma är den lilla glada OddaTýr och Vinur åkte till Skaulo idag. De åker lite innan resten av killgänget. De andra kommer lite senare och de ska vara tillsammans i grannbyn Puoltikasvaara. Ida åker på söndag till Ullatti. Resten av hagarna ska vi försöka sätta iordning under helgen, eller så många av dem som möjligt i allafall.

Tjalves klass var här och hälsade på i tisdag. Tjalve själv är sjuk ännu och har lite hosta och feber. I morgon är det skolavslutning för hans skola och SOMMARLOVET börjar. Vi får väl försöka ta oss dit och hoppas han är bättre.

Nu får vi hoppas att det blir lite mer värme så gräset kan växa bättre. Än så länge finns inte mycket att beta för hästarna.


Midnattsolstur 2011 A-K och Ida-Maria

Alla sommarridturerna börjar ridas nu. Vi har redan haft en midnattsolstur. Fast just på den turen så var det molnigt och ganska kallt. Men det ska bli fler och visst är det fascinerande att kunna rida ut mitt i natten och solen lyser en rakt i nyllet norrifrån.

1 kommentar: