Summa sidvisningar

15 april 2012

Fördelen med att kräkas på en döv katt

Nu i natt så vaknade jag av att Tjalve började hulka sig och helt plötsligt spydde han ner sina sängkläder, underlakan, kudde och täcke. Tyvärr inte bara sängkläderna upptäckte jag efter att ha föst pojken till toaletten och sköljt upp sängkläderna.

När vår lilla vita katt kom insmygande tillbaka till sovrummet (vart nu katten hade varit medan vi höll på med sängkläderna vill jag inte veta) upptäckte vi att den också var indränkt i diverse matrester och annat maginnehåll.

Jaha nu var goda råd dyra. Jag fick ta katten under armen och Tjalve den stackarn fick försöka torka av den med en blöt handuk. Mårten mådde nu efter allt rengörande också illa och intog ryggläge i sängen.

Katten blev inte ren av den blöta handuken. Pälsen är lång och tjock så det var bara att grabba tag i katten och duscha av den. Vilket till min stora häpnad gick super bra. Mirre är nämligen stendöv och brydde sig inte nämnvärt om att hamna i duschen och bli spolad.

Vilken tur i oturen att det är Mirre som alltid sover med Tjalve och inte någon av våra andra 2 katter.
Mirre är vår innekatt som vi inte vågar släppa ut ens för att inte riskera att någon bil kör över henne eller hund biter ihjäl henne.

Under morgontimmarna får vi undersöka resten av huset och se vart katten varit under tiden kaoset med sängkläderna pågick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar